Σαφής ταινία εμποδίων ατμού 6 Mil εύκολη εγκατάσταση για το φυλλόμορφο δάπεδο

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα TOP STAR
Πιστοποίηση SGS
Αριθμό μοντέλου PE 06
Ποσότητα παραγγελίας min ΡΟΛΟΣ 100
Χρόνος παράδοσης ΗΜΕΡΑ 15
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ
Λεπτομέρειες
ΥΛΙΚΟ Πολυαιθυλένιο ΠΑΧΟΣ 6 MIL
ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 500 SQFT ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ
Υψηλό φως

Σαφής ταινία εμποδίων ατμού

,

Ταινία εμποδίων ατμού 6 Mil

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ταινία εμποδίων ατμού 6 Mil για το φυλλόμορφο δάπεδο

 

Η ταινία εμποδίων Mositure είναι μια ταινία πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων με τα επιπλέοντα φυλλόμορφα και κατασκευασμένα ξύλινα πατώματα. Καμία ανάγκη να ενοχλήσει με μεγάλο πτυχή-έξω, χαμηλή ποιότητα, από-προδιαγραφή, ταινίες βαθμού κατασκευής, που είναι ενοχλητικές και δύσκολο να χρησιμοποιηθούν πριν από το πάτωμα δεν εγκαθίσταται.

 

Συστήνεται επίσης για τη χρήση με τα προ-συνημμένα επιπλέοντα ξύλινα πατώματα στα οποία να γεμίσει είναι συνδεμένο με το πάτωμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Εγκαθιστώντας ένα προ-συνημμένο γεμισμένο πάτωμα, συστήνεται να εγκατασταθεί επίσης μια ανθεκτική ταινία υγρασίας πέρα από το σκυρόδεμα ή οποιοδήποτε substrait όπου η υγρασία είναι μια ανησυχία.

 

  • Γίνοντας με το πολυαιθυλένιο 100% για τη μακράς διαρκείας προστασία υγρασίας
  • Σχεδιασμένος για τη χρήση πέρα από τους περισσότερους τύπους υποορόφων
  • Οι βοήθειες προστατεύουν το ξύλινο ή φυλλόμορφο πάτωμα από την επιβλαβή κάτω από την επιφάνεια υγρασία
  • Κυλήστε την ταινία έξω και δέστε όλες τις ραφές για την εύκολη εγκατάσταση με ταινία

Σαφής ταινία εμποδίων ατμού 6 Mil εύκολη εγκατάσταση για το φυλλόμορφο δάπεδο 0

Σαφής ταινία εμποδίων ατμού 6 Mil εύκολη εγκατάσταση για το φυλλόμορφο δάπεδο 1

Σαφής ταινία εμποδίων ατμού 6 Mil εύκολη εγκατάσταση για το φυλλόμορφο δάπεδο 2

Καθιερώστε το 2010, νέα Co. τεχνολογίας υλικών τοπ αστεριών Changzhou, το ΕΠΕ είναι εξειδικευμένο στην έρευνα και παραγωγή του μαξιλαριού, του underlayment και της προστατευτικής ταινίας για την εσωτερική διακόσμηση.

Μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών, έχουμε ένα ορισμένο scele. Οι καλύψεις εργοστασίων μας άνω των 7000 τετραγωνικών μέτρων εξόπλισαν το σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής πλάτους.

Για την καθιέρωση της μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τους πελάτες, που ενισχύουν την ανωτερότητα ανταγωνισμού των πελατών στην αγορά intence μέρα με τη μέρα, η επιχείρησή μας έχει κάνει πάντα το “πελάτη και την ποιότητα πρώτος” ως επιχειρησιακό σκοπό, για να συνεργαστεί ειλικρινά πλάτος όλοι οι πελάτες. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: το moisture-proof μαξιλάρι, βουβό μαξιλάρι, μαξιλάρι θέρμανσης, μαξιλάρι φελλού, προστατευτική ταινία, αντανακλαστική ταινία, που χρησιμοποιείται κυρίως για τους διάφορους τύπους ενισχύει το δάπεδο, στερεό ξύλινο δάπεδο, ξύλινο δάπεδο, σύνθετα πατώματα κατωτέρω, διαδραμάτισε το ρόλο της υγρασίας, του μουγγού, και των διάφορων τύπων προστατευτικών ταινιών.

Το underlayment μας πωλεί καλά στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες, και απολαμβάνει την υψηλή φήμη.