ρόλος 20m Underlayment δαπέδων 2mm φυσικός Κορκ προσαρμοσμένη μήκος συσκευασία

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα top star
Πιστοποίηση ISO
Αριθμό μοντέλου Cork20-s
Ποσότητα παραγγελίας min 1000SQ.M.
Τιμή USD12-30/ROLL
Συσκευασία λεπτομέρειες προσαρμοσμένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης 12WORK ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 50000SQ.M./MONTH
Λεπτομέρειες
Υλικό Φελλός Underlayment με το εμπόδιο ατμού Επιφάνεια 20SQ.M. ανά ρόλο
Πάχος 2mm Συσκευασία μεταφορών Παλέτα/χαρτοκιβώτιο
Πυκνότητα 200-220KGS/CBM Εφαρμογή Επιπλέον δάπεδο
Υψηλό φως

Φυσικό δάπεδο Underlayment του Κορκ

,

δάπεδο Underlayment 20m Κορκ

,

2mm Κορκ Underlayment

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

δάπεδο Underlayment ρόλων 3mm φυσικό Κορκ με το ασημένιο φύλλο αλουμινίου

Προϊόν δάπεδο Underlayment ρόλων 2mm φυσικό Κορκ με το ασημένιο φύλλο αλουμινίου
Πάχος 2mm
Πυκνότητα 200-220kg/m3
Πλάτος 1m
Μήκος 20m
Επιφάνεια ανά ρόλο 20SQ.M.
Συσκευασία προσαρμοσμένη συσκευασία
Εφαρμογή Επιπλέον δάπεδο

 

ρόλος 20m Underlayment δαπέδων 2mm φυσικός Κορκ προσαρμοσμένη μήκος συσκευασία 0

ρόλος 20m Underlayment δαπέδων 2mm φυσικός Κορκ προσαρμοσμένη μήκος συσκευασία 1

 

 

 

 

Αδιάβροχα μέσα worryproof!  Ο ρόλος φελλού είναι ένα underlayment με ένα ενσωματωμένο εμπόδιο ατμού και μοναδικό για να παραδώσει 10 χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε κάθε ρόλο. Με το underlayment ρόλων του Κορκ συν το δάπεδό σας, έχετε όλα που χρειάζεστε. Αγοράστε το πάτωμα. Αγοράστε το δάπεδο φελλού. Γίνεστε. Κατασκευασμένη η χρησιμοποίηση ενός ιδιόκτητου μίγματος του πολυαιθυλενίου και του κοκκοποιημένου φελλού, υπόστρωμα φελλού είναι τεχνολογικά προηγμένη και ξεπερνά τον ανταγωνισμό με κάθε τρόπο, από την προστασία υγρασίας και την ευκολία της εγκατάστασης στην ανώτερη υγιή απορρόφηση. Το δάπεδο φελλού χαρακτηρίζει επίσης την εξαιρετικά-φρέσκια αντιμικροβιακή φόρμα, το ωίδιο και τη μυκητιακή προστασία. Τελειοποιήστε για τη χρήση στους ξύλινους ή συγκεκριμένους υποορόφους και σε οποιοδήποτε επίπεδο σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων των υπογείων. Όταν χρησιμοποιείται πέρα από έναν συγκεκριμένο υποόροφο, το δάπεδό μας underlays εξαλείφει την ανάγκη για ένα πρόσθετους εμπόδιο ατμού, έναν χρόνο αποταμίευσης και χρήματα.

 

ρόλος 20m Underlayment δαπέδων 2mm φυσικός Κορκ προσαρμοσμένη μήκος συσκευασία 2

Πλεονεκτήματα:

 • Τελειοποιήστε για τη βινυλίου σανίδα, το φυλλόμορφο, κατασκευασμένο ξύλινο, στερεό ξύλο, και το σκληρό ξύλο που επιπλέει ή καρφί-κατεβάστε τα συστήματα πατωμάτων. Βινυλίου συμβατότητα που περιορίζεται στη σανίδα, το κεραμίδι, και τα συστήματα κρότος-κλειδαριών 5 χιλ. ή παχύτερος στις κατοικημένες εφαρμογές.
 • 1. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Το αδιάβροχο underlayment με ένα ενσωματωμένο ασημένιο εμπόδιο ατμού φύλλων αλουμινίου. Σαν κατηγορία 1 το εμπόδιο ατμού, ρόλος Underlayment του Κορκ μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα στους συγκεκριμένους υποορόφους, εξαλείφοντας την ανάγκη για τα πρόσθετα εμπόδια ατμού.
 • 2. ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΣ: Εμποτισμένος με εξαιρετικά-φρέσκο για να εμποδίσει τη μικροβιακή αύξηση, βοηθώντας κατά συνέπεια να αποτρέψει οποιεσδήποτε μυρωδιά, λέκιασμα και επιδείνωση που προκαλούνται από τη φόρμα, το ωίδιο ή τη βακτηριακή αύξηση.
 • 3. ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ: Ο τρίτος εξέτασε και έλεγξε για την τοπ-εκτιμημένη υγιή απορρόφηση. Τρέχουσες επικυρωμένες ακουστικές εκτιμήσεις Underlayment ρόλων φελλού: IIC 73, STC 67 και δέλτα IIC 23.
 • 4. ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ: Το ECF είναι μη τοξικές, Pet-φιλικές, και υπερβολικά χαμηλές Ποε καταλόγων εκπομπές οικογενειών και. Υπερβαίνει τα ακριβή εσωτερικά πρότυπα ατμοσφαιρικής ποιότητας Καλιφόρνιας.
 • 5. Εγκαθ:ιστώ-ΕΤΟΙΜΟΣ: Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενσωματωμένο ασημένιο εμπόδιο ατμού με 4 μέσα. επικάλυψη και αυτοκόλλητη ταινία για την εύκολη εγκατάσταση. Κόβει εύκολα αλλά αντιστέκεται σε λυσσασμένο.
 • 6. ΠΑΧΟΣ: Στο 1/8» πυκνά, ο ρόλος Underlayment του Κορκ παρέχει το μαξιλάρι και λειαίνει έξω τις ατέλειες υποορόφων.
 • 7. ΔΥΝΑΜΗ: Σκληρή, ισχυρή και άνετη υποστήριξη που επεκτείνει τη ζωή του πατώματός σας. Προστατεύει τις συνδέσεις γλώσσα-και-αυλακιού, που αποτελούν τη στερεά, ανθεκτική βάση πατωμάτων.
 • 8. ΦΟΡΤΙΟ: Προωθεί ακόμη και τη διανομή βάρους για να αποτρέψει τη ζημία πατωμάτων. Η δύναμη συμπίεσης σε 80% μπορεί να φέρει ένα φορτίο 17.633 λιβρών. /sq. πόδ. χρησιμοποίηση ASTM D3575. Το ECF υποστηρίζει τα πιάνα, τον εξοπλισμό τυχερού παιχνιδιού, τον εξοπλισμό ικανότητας και περισσότεροι.
 • 9. ΑΝΕΣΗ: Ρ-αξία 0,48. ενώ το ασημένιο εμπόδιο ατμού φύλλων αλουμινίου μειώνει τα σχέδια και μικραίνει τη μεταφορά δροσερού και το ζεστό αέρα.
 • 10. VALUE: Όλος--ένα προϊόν. Αγοράστε το πάτωμα. Αγοράστε το υπόστρωμα ρόλων φελλού. Γίνεστε! Είναι προστασία 360° για τα πατώματά σας, με τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση για να κερδίσει χρόνο και χρήματα.
 • Περιορισμένη εξουσιοδότηση διάρκειας ζωής

 

ρόλος 20m Underlayment δαπέδων 2mm φυσικός Κορκ προσαρμοσμένη μήκος συσκευασία 3