Φιλικός 3mm Κορκ ρόλος Underlayment Eco για το φυλλόμορφο/στερεό ξύλινο δάπεδο

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα top star
Πιστοποίηση ISO
Αριθμό μοντέλου Cork30-SF
Ποσότητα παραγγελίας min 1000SQ.M.
Τιμή USD12-30/ROLL
Συσκευασία λεπτομέρειες προσαρμοσμένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης 12WORK ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 50000SQ.M./MONTH
Λεπτομέρειες
Υλικό Φελλός Underlayment με το ασημένιο φύλλο αλουμινίου Πυκνότητα 200-220KGS/CBM
Επιφάνεια 20SQ.M. ανά ρόλο Πάχος 3mm
Συσκευασία μεταφορών Παλέτα/χαρτοκιβώτιο Εφαρμογή Επιπλέον δάπεδο
Υψηλό φως

Ρόλος Underlayment φελλού

,

ρόλος 3mm Κορκ Underlayment

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

φιλικός Κορκ ρόλος Underlayment 3mm Eco για το φυλλόμορφο και στερεό ξύλινο δάπεδο

Προϊόν δάπεδο Underlayment ρόλων 3mm φυσικό Κορκ με το ασημένιο εμπόδιο ατμού
Πάχος 3mm
Πυκνότητα 200-220kg/m3
Πλάτος 1m
Μήκος 20m
Επιφάνεια ανά ρόλο 20SQ.M.
Βάρος ανά ρόλο 14.6KGS=32.2lbs
Συσκευασία Στενεψτε το wrapped.Nude/Pallet/Carton.
προσαρμοσμένη συσκευασία
Εφαρμογή Επιπλέον δάπεδο
STC (κατηγορία υγιούς μετάδοσης) ASTM E90.68dB
IIC (κατηγορία μόνωσης αντίκτυπου) ASTM E90.67dB
Θερμική αγωγιμότητα (αξία Ρ) 0.048W/(μ·Κ)
Qty. Σε 20 GP 8370SQ.M. (400Rolls)
Qty. Στο HQ 40 17670SQ.M. (950Rolls)

Φιλικός 3mm Κορκ ρόλος Underlayment Eco για το φυλλόμορφο/στερεό ξύλινο δάπεδο 0

 

Περιγραφή

Αδιάβροχα μέσα worryproof!  Ο ρόλος φελλού είναι ένα underlayment με ένα ενσωματωμένο εμπόδιο ατμού και μοναδικό για να παραδώσει 10 χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε κάθε ρόλο. Με το underlayment ρόλων του Κορκ συν το δάπεδό σας, έχετε όλα που χρειάζεστε. Αγοράστε το πάτωμα. Αγοράστε το υπόστρωμα φελλού. Γίνεστε. Κατασκευασμένη η χρησιμοποίηση ενός ιδιόκτητου μίγματος του πολυαιθυλενίου και του κοκκοποιημένου φελλού, υπόστρωμα φελλού είναι τεχνολογικά προηγμένη και ξεπερνά τον ανταγωνισμό με κάθε τρόπο, από την προστασία υγρασίας και την ευκολία της εγκατάστασης στην ανώτερη υγιή απορρόφηση. ο φελλός κρύφτηκε κάτω από επίσης την εξαιρετικά-φρέσκια αντιμικροβιακή φόρμα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, το ωίδιο και τη μυκητιακή προστασία. Τελειοποιήστε για τη χρήση στους ξύλινους ή συγκεκριμένους υποορόφους και σε οποιοδήποτε επίπεδο σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων των υπογείων. Όταν χρησιμοποιείται πέρα από έναν συγκεκριμένο υποόροφο, το υπόστρωμα φελλού εξαλείφει την ανάγκη για ένα πρόσθετο εμπόδιο ατμού, που κερδίζει χρόνο και χρήματα.

 

Φιλικός 3mm Κορκ ρόλος Underlayment Eco για το φυλλόμορφο/στερεό ξύλινο δάπεδο 1

Features&Advantages

 • Τελειοποιήστε για τη βινυλίου σανίδα, το φυλλόμορφο, κατασκευασμένο ξύλινο, στερεό ξύλο, και το σκληρό ξύλο που επιπλέει ή καρφί-κατεβάστε τα συστήματα πατωμάτων. Βινυλίου συμβατότητα που περιορίζεται στη σανίδα, το κεραμίδι, και τα συστήματα κρότος-κλειδαριών 5 χιλ. ή παχύτερος στις κατοικημένες εφαρμογές.
 • 1. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Το αδιάβροχο underlayment με ένα ενσωματωμένο 6 mil εμπόδιο ατμού. Σαν ασημένιο εμπόδιο ατμού φύλλων αλουμινίου, ο ρόλος Underlayment του Κορκ μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα στους συγκεκριμένους υποορόφους, εξαλείφοντας την ανάγκη για τα πρόσθετα εμπόδια ατμού.
 • 2. ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΣ: Εμποτισμένος με εξαιρετικά-φρέσκο για να εμποδίσει τη μικροβιακή αύξηση, βοηθώντας κατά συνέπεια να αποτρέψει οποιεσδήποτε μυρωδιά, λέκιασμα και επιδείνωση που προκαλούνται από τη φόρμα, το ωίδιο ή τη βακτηριακή αύξηση.
 • 3. ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ: Ο τρίτος εξέτασε και έλεγξε για την τοπ-εκτιμημένη υγιή απορρόφηση. Τρέχουσες επικυρωμένες ακουστικές εκτιμήσεις Underlayment ρόλων φελλού: IIC 68, STC 67
 • 4. ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ: Το ECF είναι μη τοξικές, Pet-φιλικές, και υπερβολικά χαμηλές Ποε καταλόγων εκπομπές οικογενειών και. Υπερβαίνει τα ακριβή εσωτερικά πρότυπα ατμοσφαιρικής ποιότητας Καλιφόρνιας.
 • 5. Εγκαθ:ιστώ-ΕΤΟΙΜΟΣ: Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενσωματωμένο 6 mil εμπόδιο ατμού με 4 μέσα. επικάλυψη και αυτοκόλλητη ταινία για την εύκολη εγκατάσταση. Κόβει εύκολα αλλά αντιστέκεται σε λυσσασμένο.
 • 6. ΠΑΧΟΣ: Στο 1/8» πυκνά, ο ρόλος Underlayment του Κορκ παρέχει το μαξιλάρι και λειαίνει έξω τις ατέλειες υποορόφων.
 • 7. ΔΥΝΑΜΗ: Σκληρή, ισχυρή και άνετη υποστήριξη που επεκτείνει τη ζωή του πατώματός σας. Προστατεύει τις συνδέσεις γλώσσα-και-αυλακιού, που αποτελούν τη στερεά, ανθεκτική βάση πατωμάτων.
 • 8. ΦΟΡΤΙΟ: Προωθεί ακόμη και τη διανομή βάρους για να αποτρέψει τη ζημία πατωμάτων. Η δύναμη συμπίεσης σε 80% μπορεί να φέρει ένα φορτίο 17.633 λιβρών. /sq. πόδ. χρησιμοποίηση ASTM D3575. ο φελλός κρύφτηκε κάτω από τα πιάνα υποστηρίξεων, τον εξοπλισμό τυχερού παιχνιδιού, τον εξοπλισμό ικανότητας και περισσότερων.
 • 9. ΑΝΕΣΗ: Ρ-αξία 0,048. ενώ το ασημένιο εμπόδιο ατμού φύλλων αλουμινίου μειώνει τα σχέδια και μικραίνει τη μεταφορά δροσερού και το ζεστό αέρα.
 • 10. VALUE: Όλος--ένα προϊόν. Αγοράστε το πάτωμα. Αγοράστε το υπόστρωμα ρόλων φελλού. Γίνεστε! Είναι προστασία 360° για τα πατώματά σας, με τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση για να κερδίσει χρόνο και χρήματα.

 

Φιλικός 3mm Κορκ ρόλος Underlayment Eco για το φυλλόμορφο/στερεό ξύλινο δάπεδο 2